Woocommerce Menu

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

 

Du godtar og godtar våre vilkår og betingelser ved å kjøpe fra online-steroider.com. Hvis du ikke er enig med våre vilkår og betingelser, ikke legg inn bestillingen. Vi har rett til å nekte behandling og forsendelse av bestillinger dersom kunden ikke godtar eller oppfyller vilkårene og betingelsene. Ved å kjøpe noen av varene på online-steroider.com godtar du umiddelbart følgende vilkår:

 

Ansvarsfraskrivelse

 


 

1. online-steroider.com påtar seg intet ansvar for bruken av noen av varene som tilbys.

2. Innholdet på denne nettsiden er utformet utelukkende for generelle pedagogiske årsaker og er ikke ment å oppmuntre til eller støtte bruken av anabole/androgene steroider eller andre ytelsesfremmende medisiner.

3. Du samtykker i å ikke saksøke online-steroider.com som et selskap, heller ikke dets ledere eller direktører, for eventuelle skader som oppstår som følge av å besøke nettstedet vårt og bruke

4. Vi anbefaler eller oppfordrer ikke til å søke å anskaffe eller få anabole steroider eller andre forbudte stoffer, og vi kan ikke holdes ansvarlige for hensiktene eller oppførselen til våre besøkende eller klienter.

5. Beskrivelsene og meningene som uttrykkes på denne nettsiden er generelt basert på spekulative og subjektive verdier og er ikke ment å være medisinske instruksjoner eller råd. Enhver idrettsutøver som vurderer å bruke disse stoffene bør alltid søke råd fra en kvalifisert lege først siden feil og uovervåket bruk kan ha betydelige og langsiktige negative konsekvenser. Vi er motstandere av og tolererer ikke, mindreårige personer som bruker medisiner for å forbedre sin atletiske ytelse.

 

Våre produktgarantier

 


 

6. Utløpsdatoene for alle varer er trykt på pakken. IKKE BRUK NOEN UTLØPT PRODUKTER, og hvis dette er tilfelle, vennligst kontakt oss så snart som mulig slik at vi kan hjelpe deg. Med mindre annet er angitt, gir vi ingen eksplisitte eller underforståtte løfter eller garantier av noe slag angående solgte varer.

 

Kjøpsbetingelser

 


 

7. For å kjøpe varene våre eller bruke tjenestene våre må du være minst 21 år gammel. Vi tar ikke noe ansvar for å verifisere kjøperens opprinnelseslands importlover og begrensninger.

8. Alle varer transporteres fullstendig på kjøpers risiko, og kjøperen samtykker i å frafalle alle rettslige skritt som kan tas mot dem hvis de ikke følger destinasjonslandets regler og importlover.

9. Prisene kan endres uten varsel på grunn av variasjoner i internasjonale valutaverdier og endringer i leveringshastigheter.

10. Produkttilgjengelighet kan endres når som helst uten forvarsel. Etter at betalingen din har blitt akseptert, kan vi ikke kansellere bestillingen din.

11. Du vil motta et elektronisk betalingsbevis etter kjøpet, som vil inkludere ditt ordrenummer, ordrespesifikasjoner, brukernavn og passord (som du vil/har valgt), og som lar deg overvåke og spore fremdriften til din varen etter hvert som den sendes.

 

Leveringsvilkår

 


 

12. Vi pakker inn varer med karbonfotopapir, som er motstandsdyktig mot røntgenskannere. Du kan ha gjenstandene dine forkledd som leker, videokassetter eller andre gjenstander du liker.

13. De forespurte produktene vil bli levert til adressen du oppga da transaksjonen ble utført.

14. Vår standard luftpostfrakt tar 5-17 dager å ankomme i USA, og 5-17 dager å ankomme Europa. Vi kan ikke holdes ansvarlige for leveringsforsinkelser forårsaket av posttjenesten som har ansvaret for leveringen på nasjonale helligdager eller forsinkelser forårsaket av posttjenesten som har ansvaret for leveringen.

15. Eventuelle leveringsdatoer vi forteller deg er kun anslag, og vi vil ikke være ansvarlige for tap, kostnader, skader, bøter eller utgifter som påløper som følge av forsinkelser i leveringen av varene til deg med mindre forsinkelsen var forårsaket ved vår uaktsomhet.

16. Leveringer til Tyskland, Canada og Australia utføres kun med registrert post (ingen fremskyndet levering) og det tar 12-15 virkedager å ankomme. Dette reduserer sjansene for at ting blir holdt i tollen.

17. Hvis en forsendelse ikke ble levert på grunn av kundevansker (ikke hjemme eller ikke hente pakkene i tide), vil vi ikke kunne sende bestillingen på nytt. Kun produkter som er beslaglagt av tollvesenet eller som har blitt skadet under transport vil bli sendt på nytt.

18. Når du har mottatt, er i besittelse av og har undersøkt produktene som er sendt til din valgte adresse, har vi ikke lenger varetekt over varene og har ikke videre ansvar for manglende eller skadede ting.

19. Vi har en suksessrekord på 99,9 prosent i å få varer gjennom tollen i USA, 99,5 prosent i Canada og Europa, og 97 prosent i Sør-Afrika. Selv om gjenstander blir konfiskert i tollen (som er knapt 1 prosent sjanse basert på vår lange erfaring med suksess), betaler vi deg for hele tapet.

 

Byrde

 


 

20. Dersom kjøper oppgir feil fraktinformasjon, kan bestillingen bli levert feil eller returnert til avsender. Vi tar intet ansvar for ordretap eller eventuelle skader som kan komme som følge av denne feilleveringen. Hovedårsaken til ikke-returbare pakker er at vi bruker en diskret transportmetode for å beskytte deg.